EFTMR-Traumeterapeut-uddannelsen

En gamechanger inden for traumeterapien

En sundhedsfaglig grunduddannelse   

Ingen kompromis på kvalitet, etik og moral.     

Alle tilladelser på plads fra ophavsret.     

                                                       

                                                                    

Hvad er en Traumeterapeut? 


Lad os starte med at definere et traume:

En situation, der for dig er uventet og dramatisk, og hvor du føler dig fuldstændig isoleret i øjeblikket uden nogen form for løsning.

Et traume kan spille i din underbevidsthed resten af dit liv. Et traume kan ligeledes fastlåse dig i en uønsket identitet og begrænse dig fysisk og mentalt. 

En EFTMR-traumeterapeut er en professionel traumeterapeut, der bistår dig i  at forløse og transformere DINE traumer. Blidt, effektivt og i et tempo, hvor mange andre modaliteter slet ikke kan være med.

Den klassiske taleterapi, der kan være særdeles smertefuld, erstattes  således af specifikke spørgemetoder og modeller, som du lærer at bestride professionelt under dit uddannelsesforløb.

Danmarks stærkeste traumeterapi-uddannelse? Vi er ikke i tvivl!

Tjek uddannelsens faglighed, og du vil forstå hvorfor. 


Men er traumeterapi kognitiv terapi, metakognitiv terapi, hypnose, regression, psykoterapi eller familiekonstellation?

 

EFTMR-traumeterapi er en liga for sig! Vi dækker ikke KUN et specifikt område, men når hele vejen rundt. Vi arbejder med kognitive skift i let hypnagog tilstand, vi arbejder fortid, nutid og fremtid, således også regressivt, metakognitivt med udgangspunkt i evnen til selvregulation via overbevisninger, og nej, dette er ikke psykoterapi; ikke at forglemme, at psykoterapiuddannelser ikke er ens.

EFTMR-Traumeterapeut-uddannelsen indkulderer sundhedsfaglige fag - hvilket vi anser som vigtigt for et frugtbart samarbejde mellem komplementære og etablerede system. EFTMR-Traumeterapeut-uddannelsen opfylder krav til såvel RAB som momsfritagelse.

Vores standard er høj, og EFTMR-Traumeterapeut-uddannelsen er den eneste af sin slags. Din underviser er desuden eneste underviser i Skandinavien med tilladelse til at undervise i grundstammen Matrix Reimprinting, der er guldægget inden for moderne traumeterapi. Matrix Reimprinting vokser støt i hele verden pga. hurtige, effektive og varige resultater, således også herhjemme.  

Nysgerrig? Lad os høre fra dig.

 Hvorfor blive traumeterapeut?

 

Verden forandrer sig hastigt, og vi påvirkes kraftigt af disse forandringer. Psykiatriske sygdomme vælter frem, livsstilssygdomme vokser støt, og angst, stress og depression er på vej til at blive normaltilstande.


Der er et behov som aldrig før for traumeterapeuter, der kan gribe, guide og vise vejen.

Er du i et vadested, hvor du endnu ikke har taget skridtet til en ny karrierevej?

Er du klar til at handle og ikke blot tænke forandring?

Brænder du for at gøre en forskel?

Vil du skabe forandring hos dig selv og dine klienter?

Være blandt fremtidens stærkeste terapeuter?  

Grib chancen og vær med på en unik traumeterapeutuddannelse, der forventer at sætte nye standarder inden for traumeterapien. 

Der er utallige muligheder i din uddannelse, også for at specialisere dig - for at arbejde online, for at arbejde fuldtid/deltid.......Mød os..Ring...

OBS. Du kan erhverve en fin indtægt under din uddannelse med elevbehandlinger.... 


Hvad koster det?

 

Vores pris matcher øvrige sundhedsfaglige grunduddannelser. Derfor er vores pris særdeles attraktiv.

Og prisen er ikke bare attraktiv, den er en klasse for sig - En traumeterapeutuddannelse, der også er en sundhedsfaglig grunduddannelse!  

Hør nærmere om om dine muligheder for merit eller mød op på vores infoaftener! Her møder du din underviser og får mærket efter, om du er, hvor du har lyst til at være under et fuldt uddannelsesforløb til EFTMR-Traumeterapeut.  


Hvad indeholder uddannelsen?


Download folder her for at få en mere uddybende beskrivelse af indhold og fag.


Din uddannelseskontrakt


Er særdeles rummelig, smidig og yderst imødekommende.

Kontakt os, så fremsender vi dig en kontrakt til gennemlæsning.

Vores kommende traumeterapeuter føler sig mødt og respekteret under uddannelsesforløbet og har stor glæde af den fleksibilitet, der er beskrevet i kontrakten.Hvad forventes af dig? 


 Vi forventer, at du er engageret, flittig og motiveret, og du vil efterfølgende stå med en uddannelse, der kan løfte dig højt i såvel dit personlige liv som dit professionelle arbejdsliv. 


Derudover kan du se frem til et kærligt og imødekommende hold af engagerede kursister.


Vores kursister passer på hinanden, støtter hinanden, og vi er et stærkt EFTMR-Traumeterapeut-team bestående af såvel færdiguddannede kursister som EFTMR-Traumeterapeut-studerende.  


Vi forbinder dig altid gerne med en EFTMR-Traumeterapeutkursist, hvis du er nysgerrig på, hvordan vores kursister oplever at være en del af vores EFTMR-Traumeterapeut-uddannelse. 


Et udpluk af vores kursister har valgt at dele deres oplevelse. Måske du finder den inspiration, du søger ved at læse, hvorfor traumeterapeut?