EFTMR-Traumeterapeut-uddannelsen

En gamechanger inden for traumeterapien

Ingen kompromis på kvalitet, etik og moral.     

Alle tilladelser på plads fra ophavsret.     

                                                       

                                                                    

Hvad er en Traumeterapeut? 


Lad os starte med at definere et traume:

En situation, der for dig er uventet og dramatisk, og hvor du føler dig fuldstændig isoleret i øjeblikket uden nogen form for løsning.

Et traume kan spille i din underbevidsthed resten af dit liv. Et traume kan ligeledes fastlåse dig i en uønsket identitet og begrænse dig fysisk og mentalt. 

En EFTMR-traumeterapeut er en professionel traumeterapeut, der bistår dig i  at forløse og transformere DINE traumer. Blidt, effektivt og i et tempo, hvor mange andre modaliteter slet ikke kan være med.

Den klassiske taleterapi, der kan være særdeles smertefuld, erstattes  således af specifikke spørgemetoder og modeller, som du lærer at bestride professionelt under dit uddannelsesforløb.

Danmarks stærkeste traumeterapi-uddannelse? Vi er ikke i tvivl!

Tjek uddannelsens faglighed, og du vil forstå hvorfor. 


Hvorfor blive traumeterapeut?

 

Kort og godt: Trænger du til et sporskifte?

Brænder du for at gøre en forskel?

Skabe forandring hos dig selv og dine klienter?

Være blandt fremtidens stærkeste terapeuter?  

Grib chancen og vær med på en unik traumeterapeutuddannelse, der forventer at sætte nye standarder inden for traumeterapien. 

Verden forandrer sig hastigt, angst og utryghed florerer som aldrig før. Behov for hjælp er støt voksende. Også online. Således mange muligheder i denne uddannelse...Mød os..Ring...


Hvad koster det?

 

Prisen er enestående. En sundhedsfaglig grunduddannelse og en traumeterapeut-uddannelse til denne pris finder du ikke andre steder! Hør nærmere om vores sommertilbud og download folder.  Også  mulighed for merit!

DOWNLOAD FOLDER

Hvad indeholder uddannelsen?


Download folder her for at få en mere uddybende beskrivelse af indhold og fag.

DOWNLOAD FOLDER


Din uddannelseskontrakt

 

Er særdeles rummelig,  smidig og yderst imødekommende.

DOWNLOAD KONTRAKT

Vores kommende traumeterapeuter føler sig mødt og respekteret under uddannelsesforløbet og har stor glæde af  den fleksibilitet, der er beskrevet i kontrakten.    

Hvad forventes af dig? 

 

Vi forventer, at du er engageret, flittig og motiveret, og du vil efterfølgende stå med en uddannelse, der kan løfte dig højt i såvel dit personlige liv som dit professionelle arbejdsliv.