EFTMR-Traumeterapeut-uddannelsen

Når kvalitet og faglighed går hånd i hånd

Lever vi op til din standard og dine forventninger? 

Hvad mener vores kursister...Spørg kursisterne hvorfor:


Jobina Jansson– Mor til 2 piger med særlige behov:

” Den vildeste forvandling. Fandt EFTMR-traumeterapeutuddannelsen tilfældigt på FB efter endt NLP-uddannelse og var sulten efter mere. Jeg kan slet ikke beskrive, hvor meget det her har flyttet for mig og mine piger. Jeg har altid følt mig utryg og mindreværdig, dette har været starten på en transformation, der bliver ved med at give. Jeg vil hjælpe børn og unge. Den tidlige indsats er så vigtig.”


Sofie Lund:  Teknikker,  ikke livserfaring!  

"At være på Mettes uddannelse er en helt fantastisk oplevelse. Før blevet afvist pga min alder (20 år),da mange mener, jeg er for ung,  men da jeg snakkede med Mette for første gang, blev jeg både mødt, set og rummet for den, jeg er.

Jeg har fået så meget mere selvtillid af at være på denne uddannelse, da jeg for første gang føler, at det er okay at være præcis, som jeg er. Uddannelsen har hjulpet mig med at slippe fortidens lænker og mine egne begrænsninger, så jeg tør at stå mere og mere i mit eget lys. Det bedste med at være på denne uddannelse er, at mit mindset er i konstant transformation, som hjælper mig dag for dag til at tage frihed til mig og skabe det liv, jeg ønsker. Jeg har fundet ud af, hvem jeg er som menneske, og hvordan jeg kan hjælpe mig selv og andre, og det synes jeg er en af de mest værdifulde opdagelser. Og det er Mettes EFTMR-uddannelse, som har rykket mig hertil.

I nærmeste fremtid ser jeg mig selv arbejde indenfor traumeterapien og den spirituelle verden med flow i min virksomhed, samt at kunne inspirere andre mennesker til at tage springet til at skabe det liv, de drømmer om.

Skandinaviens eneste


15 intense år med uddannelser og kurser i ind- og udland  - og vi forsøger altid at have fingeren på pulsen, så din uddannelse er visionær og har den kvalitative baggrund, der er påkrævet for en solid, faglig stærk  traumeterapeut-uddannelse.


Du får undervisning fra Skandinaviens eneste Matrix Reimprinting træner uddannet af mesteren selv; Karl Dawson, er ligeledes EFT master trainer under Karl Dawson,  er uddannet hos dr. Brian Weiss, New York i hypnoterapi,  TRE-provider, Metasundhedstræner (Meta Health International), uddannet zoneterapeut, en lang række massageuddannelser, herunder lymfedrænage, kostuddannet, Ayurveda - Indien, klangmassageterapeut, lydterapeut, Access consciousness underviser gennem 5 år, og derudover adskillige kurser relateret til ovenstående CV.


Hvad er vigtigt?


 Kvalitet? Fleksibilitet? Varighed? Pris?


Vil du vide, om vi dækker alle kriterier for dig, så læs vores folder og bliv klogere!

DOWNLOAD FOLDER

Vi er der for dig - hele vejen!

 

Læs vores uddannelseskontrakt - og få eventuel en samtale med en af vores færdige EFTMR-traumeterapeuter eller en af vores EFTMR-traumeterapeut-elever.

Hvad har uddannelsen bidraget med hos den enkelte - og hvad kan uddannelsen gøre for dig?  

DOWNLOAD KONTRAKT


Fuldtid eller deltid? 


Anna-Mette Strøm Dahl, i dag selvstændig: 

"EFTMR-traumeterapeutuddannelsen har betydet en stor personlig udvikling for mig. Jeg har virkelig fået ryddet op og sluppet gamle traumer og negative overbevisninger, som jeg ellers har arbejdet med gennem flere år.  Det har givet mig en enorm frihed til at udfolde mit autentiske jeg.

Gennem 20 år taget mange uddannelser og kurser, men første gang, jeg har et redskab, som så effektivt slipper negative overbevisninger, der begrænser et positivt og lykkeligt liv - og slipper en gang for alle. Ikke oplevet før med et terapeutisk redskab .

Med EFTMR-traumeterapeutuddannelsen på cv’et er jeg sprunget ud som selvstændig på fuld tid. Jeg  mærker den  positive forandring i mit liv. Har sagt min faste stilling som ergoterapeut op i psykiatrien .

Jeg er overbevist om, at det er vigtigt at få  EFTMR-traumeterapeutterapien  udbredt, og mit mål er at få EFTMR-terapi ind på virksomheder. Bedre trivsel på arbejdspladsen = gode og glade kollegaer."


Anni Svane Pedersen: Healer og håndlæser:

"Startede på uddannelsen efter et par kurser, fordi det bare gav så god mening med EFTMR til at få forløst udfordrede situationer.

Uddannelsen har givet mig mere selvværd, en dyb ro og ikke mindst et fantastisk værktøj,  som KAN og SKAL bruges til at hjælpe andre som traumeterapeut."


Gitte Solbjerg-Nielsen: En personlig udviklingsrejse: "Før jeg startede uddannelsen: 

En pleaser, passede på alle andre før mig selv.

Mine temaer:  Ikke god nok. Svigtet. Alene. Ubetydelig. I dag: Mentalt stærk. Fokuserer også på mig selv. Ser mig selv. Står op for mig selv. Kan sige nej - og gør det jævnligt. Målrettet. Kan elske mig."

DOWNLOAD FOLDER